Medencék

Kültéri Gyógyvizes medence

Ülő medence

Élménymedence

Gyermek pancsoló

Tanmedence

Kültéri Gyógyvizes medence

  • Az algyői termálvíz gyógyító hatását próbálhatják ki szabadságérzetet adó kültéri medencénkben, ahol nyugodt körélmények között élvezhetik a regenerálódást.

Gyógyvizünk kedvezően hat a térd és a gerinc degeneratív megbetegedéseinél, valamint eredményesen alkalmazható sérülések és sportsérülések kezelésénél is. 12 db vízzel üzemeltetett élményelemet tartalmaz, így a gyógyulás mellett ennek pozitív hatásait is élvezhetik vendégeink.

  • A víz hőfoka:  36-38 c°
  • 30 percnél tovább nem ajánlott benne tartózkodni, hiszen magas a hőfoka, valamint az ásványi anyag tartalma
  • Ellenjavallat: a heveny és idült szív és érbetegségben szenvedőknek, rosszindulatú daganatosoknak, fertőző betegeknek, súlyos(terápiára már nem reagáló) magas vérnyomásúaknak, valamint terhes kismamáknak nem ajánljuk!

Ülő medence

  • Egy jóízű beszélgetés közben pihenésre és lazításra vágyik? Ülőmedencénk tökéletes erre! !

Kör alakú, termálvízzel üzemeltetett víz-visszaforgatásos medence, mely remek hely egy baráti társaságnak, hogy megbeszéljék az élet nagy dolgait. A víz hőfoka: 38-39 °C Vízmélysége: 90 cm


Élménymedence

  • Körívekkel kialakított, élményelemekkel dúsított medencénkben kizárva a külvilágot kapcsolódhatnak ki, vagy akár szórakozásra is kiváló lehet az egész család számára.

A legnépszerűbb medencénk, itt kicsik és nagyok is megtalálják maguknak a szórakozási lehetőséget, viszont a pihenésre vágyók is ellazulhatnak benne. Élményelemei és vízsugarai nagy érdeklődésre tesznek szert, fájós hátra, nyakra is megoldás lehet.

A víz hőfoka: 35-36°C.  Egyenletesen mélyülő medence, mélysége 80-100 cm.


Élménymedence pályabeosztás megtekinthető ITT.

(A PÁLYABEOSZTÁS TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ)


Gyermek pancsoló

  • A legkisebb törpikék, legnagyobb boldogsága!

Ugye nincs is annál szebb pillanat, mikor a gyerekek nevetgélve játszadoznak, pancsolnak? Ez a medence erről szól, a kicsik hangos kacajáról. Ebben a pancsolóban önfeledten és biztonságosan játszhatnak, hiszen bababarát vízzel üzemel, és a víz mélysége is csupán 35-40 cm folyamatosan mélyülő.

Vízmélység: 35-40 cm; Hőfoka: 33 °C


Tanmedence

  • Ha egy frissítő úszásra vágyik, ez a medence tökéletes lehet számára.

Feszített víztükrű víz-visszaforgatásos medence, ideális, ha munka előtt egy frissítő úszásra vágyik, vagy esetleg jól esne munka után egy pihentető úszás. Az úszás minden izomcsoportunkat megmozgatja, frissítően hat testünkre, és közben még kalóriát is égethetünk vele. Mérete: 20m hosszú, 10m széles

Vízmélység: 110 cm – 170 cm ; Hőfoka: 28-28,5 °C


Tanmedence pályabeosztás megtekinthető ITT.

(A PÁLYABEOSZTÁS TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ)