Az Év Fürdője szavazás

LEGYEN A BORBÁLA GYÓGYFÜRDŐ

A 2019-ES ÉV

HELYIEK KEDVENC FÜRDŐJE!

Szavazzon a Borbálára és nyerjen!

Mi ez a szavazás?

A fürdők három kategóriában versenyeznek egymással. A legnagyobb és legismertebb, valamint nagyvárosokban található fürdők “Az Év Fürdője 2019” kategóriában, a regionálisan ismert fürdők “Az Év Regionális Fürdője 2019”, míg a kis településeken található kis fürdők “A Helyiek Kedvenc Fürdője 2019” kategóriákban indulnak. Mindhárom kategóriában a legtöbb szavazatot szerző fürdő nyer.

Egy szavazó kategóriánként csak egy fürdőre szavazhat. A szavazók az e-mail címük segítségével azonosíthatják magukat. A szavazók között a lenti wellness hétvégéket és egyéb ajándékokat sorsoljuk ki. A nyerteseket a megadott e-mail címükön értesítjük. Az e-mailek a sorsolás után törlésre kerülnek.

NYEREMÉNYEK:

Főnyeremény

Corvus Hotel Aqua

Corvus Hotel Aqua

2 fő részére 2 éjszakára szóló utalvány a 2018-ban Az Év Feltörekvő Fürdője díjat elnyert Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő mellett.

Elixir Hotel - Az egészség esszenciája

Elixir Hotel – Az egészség esszenciája

2 fő részére szóló 2 éjszakás wellness utalvány. A 2018-ban Az Év Fürdőjévé választott Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdővel összeépült hotel közvetlen és fedett átjárást biztosít a hotel vendégei részére.

További nyeremények

Belépőjegyek a Mórahalmi Gyógyfürdőbe

Belépőjegyek a Mórahalmi Gyógyfürdőbe

3 x 4 db belépő a 2018-as Év Fürdőjébe.